a new feature at the station

One project we’ve been working on lately is a small pond on the ‘down’ platform at Spetisbury to encourage more wildlife. This has been protected by a low wooden picket fence and railway-style level crossing gate. A replica semaphore signal has also been added, and this can be operated by children (and adults!) if they wish. This is one of the many improvements we have made to the station site to create a pleasant spot for a picnic or just to sit and admire the views across the Stour Valley.

pond
pond protected by railway-style fencing, gate and signal
Advertisements

2 thoughts on “a new feature at the station

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s